roda-sten-konsthall-forening-bli-medlem

MEDLEMSNYTT

Kallelse till årsmöte 2021

Den 14 april kl.18.30 är det dags för årsmöte i Röda Sten Kulturförening. Mötet blir digitalt och vi skickar en länk när du anmält dig. En kallelse till mötet har gått ut och vi hoppas att du kommer att delta.

Ett fel har dock insmugit sig i dagordningen till årsmötet så vi vill göra en rättelse. Under punkt 11 står att mötet ska välja ordförande och styrelseledamöter i föreningen för två år. Enligt stadgarna väljs ordförande samt halva styrelsen vartannat år och vartannat år väljs andra hälften av styrelsen. Ordförande samt styrelsemedlemmar sitter på ett tvåårsmandat.

Vid förra årsmötet valdes Elisabeth Lundgren till ordförande samt styrelsemedlemmarna Jenny Lindström Beijar, Lasse Lindquist och Ingrid Larsson.

I år ska årsmötet besluta om de styrelsemedlemmar vars tvåårsmandat går ut. Detta gäller Therese Vestlund, Matz Wallander, Isabella Nilsson och Maria Cedmert. Isabella Nilsson och Maria Cedmert har avböjt omval.

Valberedningen föreslår omval för Therese Vestlund och Matz Wallander samt val av en ny styrelseledamot, Annika Wilén.

Varmt välkommen till årsmötet!
Styrelsen 
  
Nedan ser du valberedningens förslag och övriga handlingar till årsmötet.

Dagordning årsmöte 2021-04-14

Valberedningens förslag

Motion till årsmötet

Verksamhetsberättelse och bokslut 2020


Anmälningsdag till årsmötet förlängd till 8 april. Länk till mötet mejlas till dem som anmält sig den 9 april.

 

Ännu inte förnyat ditt medlemskap?

Krisen har stor inverkan på vår verksamhet och vill du stödja oss så glöm inte betala medlemsavgiften. Har du möjlighet att värva en vän som medlem så gör gärna det. Allt stöd räknas!

Alla som blir medlemmar under året är välkomna att hämta den fina boken om Röda Sten Konsthall i receptionen.

Så här blir du medlem

Ett medlemskap ger dig fri entré till Röda Sten Konsthalls utställningar samt till Söndagsverkstan och programpunkter. Du får också  möjlighet att delta i de resor och kulturkvällar som anordnas särskilt av och för föreningens medlemmar.

Du kan betala ditt medlemskap i receptionen, via Röda Sten Konsthalls bankgiro (5286-3461) eller via Swish (123 603 87 15). Följande uppgifter skall alltid lämnas: Namn, adress, telefon, e-post. Om du betalar med Swish ska fylla i formuläret via nedanstående länk:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=yPWGVWc4nkuxyWPTpnru8LphNmQPni1Fo66-O_lQ0ktUNzhCWkY2ODdKRzdGNjlFMVlGT09LME1GVi4u

 
Medlemsavgifterna för år 2021 är:
Enskild 150 kr/år
Familj 200 kr/år
Junior 50 kr/år
Företag 1 000 kr/år
 
Medlemskapet gäller per kalenderår. Du hämtar ditt/era medlemskort i receptionen vid ditt nästa besök på Röda Sten Konsthall.  
 

Kontakt & frågor