boras.jpg

MEDLEMSAKTIVITETER

Här hittar du aktuella medlemsaktiviteter och medlemsresor

1 juni

Stadsvandring & museibesök i Borås – dagstur med förhyrd buss

Vi börjar med att besöka Abecita och Wärenstams museerna, med guidade visningar. På Abecita ser vi, förutom samlingen, bland annat fotografier av Jonna Bergström. På eftermiddag tar vi oss till Borås Konstmuseum där det visas bland annat det omtalade finska bidraget till Venedigbiennalen 2017 - The Aalto Natives av Nathaniel Mellors och Erkka Nissinen. Vi avslutar denna rika dagen med en stadsvandring i Borås, där vår guide berättar om många av stadens alla skulpturer och andra konstverk.
 
Minimum antal deltagare: 25. Kostnad är 529 kr per person och inkluderar bussresan samt inträde och guidade visningarna.
 
Varje medlem får ta med en kompis, som betalar samma pris. Namn, efternamn, mejladress och mobiltelefonnummer av varje deltagare ska anges vid bokningen.

Programpunkter

Vi åker med förhyrd buss tur & retur från/till Gustavs Adolfs Torg. Vi åker kl. 9:00 och är tillbaka senast kl. 19:00.
 
De ungefärliga tider är följande:
10:00 - 12:30 Abecita och Wärenstams
12:45 - 14:00 Lunchpaus
14:15 - 18:00 Konstmuseet samt skulpturvandring
 
För de som vill, kommer vi att kunna boka en lunch på Borås Plaza Hotell. Vi har avtalat ett pris på 129 kr. per person som inkluderar en kyckling- och veganskrätt på buffé, salladsbuffé, kaffe och bröd. Säg till om du vill delta i lunchen, som du betalar i så fall själv på plats. 
 
Betalningen kan ni göra antingen via Röda Sten Konsthalls plusgiro (814329-9) eller via Swish (123 603 87 15). Följande uppgifter skall alltid lämnas: Resans namn (Borås), namn på alla som reser (eller +1 i fall ni betalar även för er vän), telefon samt e-post om det finns plats. Om ni inte får plats med allt, ska ni skicka ett mejl med alla detaljer.
Senaste inbetalningsdatum är den 27 maj kl. 12:00.
 
Anmäl dig till info@rodastenkonsthall.se.

Inte medlem ännu? Det är lätt att bli!

Ett medlemskap ger dig fri entré till Röda Sten Konsthalls utställningar samt till Söndagsverkstan och programpunkter. Du får också  möjlighet att delta i de resor och kulturkvällar som anordnas särskilt av och för föreningens medlemmar.
 
Du kan betala ditt medlemskap i receptionen, via Röda Sten Konsthalls plusgiro (814329-9) eller via swish (123 603 87 15). Följande uppgifter skall alltid lämnas: Namn, adress, telefon, e-post. Om du betalar med Swish ska du skicka ett mail med all information till info@rodastenkonsthall.se. 
 
Medlemsavgifterna för år 2019 är:
Enskild 150 kr/år
Familj 200 kr/år
Företag 1000 kr/år
 
Medlemskapet gäller per kalenderår. Du erhåller ditt/era kort så fort medlemskapet är registrerat.
 
Foto: Jonna Bergström. Abecita.