2015-05-07

Vi söker volontärer till GIBCA 2015!

 

gibca-profil_grey1.jpg

 

A story within a story... 

Göteborgs Internationella Konstbiennal
12 September – 22 November 2015
 
Det är med stor glädje Röda Sten Konsthall presenterar tematiken för den åttonde upplagan av Göteborgs Internationella Konstbiennal (GIBCA), curaterad av Elvira Dyangani Ose. Med titeln A story within a story... väcker biennalen frågor kring historiens betydelse och hur den skapas.
 
Biennalen består av en rad utställningar, program och aktiviteter och äger rum på Röda Sten Konsthall, Hasselblad Center, Göteborgs Konsthall och 3:e Våningen  i Göteborg. GIBCA pågår mellan 12 september och 22 november 2015.
 

Vi söker nu dig som är intresserad av att medverka som volontär under biennalen!

Är du intresserad av att få uppleva Göteborgs Internationella Konstbiennal (GIBCA) bakom kulisserna? Vara del av ett internationellt konstsammanhang och knyta nya kontakter både på ett professionellt och på ett socialt plan? 
 
Genom olika uppdrag får du som volontär insyn i Göteborgs Internationella Konstbiennals verksamhet samt Röda Sten Konsthall som är huvudman för biennalen. Uppdragen varierar och kan exempelvis innebära allt från att agera entrévärd, samtalsvärd, byggassistent, konstnärsassistent eller vara deltagare i ett performance.
 
Som volontär får du biennalpasset som innebär fri entré till utställningar i biennalen, inbjudan till vernissage, föreläsningar och event. Inbjudan till volontärträffar, fortbildning inom samtidskonst och genomgångar av aktuella utställningar samt värdefulla meriter.
 
Volontärernas medverkan är en viktig och betydelsefull del av Göteborgs Internationella Konstbiennal (GIBCA) och Röda Sten Konsthall, som vi värnar varmt om!
 
Tisdagen den 26 maj kl. 18 har vi en introduktion kring GIBCA på Röda Sten Konsthall för dig som är intresserad av att veta mer om volontärskap under biennalen.
 
Varmt välkommen!
 
 
---
 
Anmälan till volontärintroduktionen sker via mail till Angelica Olsson, volontärkoordinator och konstpedagog, via ao@rodastenkonsthall.se eller telefon 031-12 08 46 senast den 18 maj.
 
Vi bjuder på fika så ange gärna eventuella allergier eller andra preferenser.