2013-05-17

DO IT YOURSELF & HANTVERKSMÄSSA

Det finns en glädje i att skapa egna föremål - speciellt något oväntat.

I samband med The Common Roof på Röda Sten Konsthall, arrangerar vi en tvådagarmässa för do it yourself, uppfinnare, beslutsfattare och hantverksaktivister. Mässan är en möjlighet att visa upp vad just du gör och att dela erfarenheter med likasinnade och en intresserad publik. Det är uppfinningsrikedomens mässa, för alla som vill skapa nytänkande lösningar och inspireras av andra, istället för att gå vilse i konsumtionssamhället.

Vi skapar för att ge något. Vi skapar för att dela med oss. Vi skapar för att nätverka och sluta oss samman med andra. Hantverkare över hela världen använder händer och hjärta för att göra ett statement, för att förändra världen, och för att bygga en gemenskap.

Välkommen!