vy_utanför_roda_sten_konsthall

FÖR MEDLEMMAR

Här hittar du aktuella medlemsaktiviteter och medlemsresor

Röda Sten Kulturförening driver Röda Sten Konsthall och ansvarar för verksamheten och husets utveckling. Röda Sten Kulturförening är en ideell förening där alla som vill kan bli medlemmar.

Som medlem i Röda Sten Kulturförening stödjer du inte bara verksamheten i huset, du kan även delta i medlemsaktiviteter och mingel, workshops i konstnärliga tekniker och medlemsresor. Du får även fina erbjudanden från andra kulturinstitutioner i Göteborg.  
Läs mer om hur du blir medlem

Årsredovisning 2016

Information kommer snart.
 

Medlemsutskottet

Medlemsutskottet arbetar med att planera och genomföra resor, workshops och andra aktiviteter för Röda Sten Kulturförenings medlemmar.

Medlemsutskottet består idag av Monica Mazzitelli, Benny Farsäter och Petrina Vasileiou.
Vill du vara med? Kontakta Björn Westerlund  bw@rodastenkonsthall.se för mer information.

 

PROGRAM - Endast för medlemmar

Konstmiddag med Carolina Falkholt / Blue 

30 mars kl 18:00 Restaurang Röda Sten

Carolina Falkholt / Blue är en av Sveriges mer omtalade och intressanta konstnärer. 

Med sina färgstarka och kontroversiella graffitimålningar har hon synts och skapat över hela världen på allt från skolor till internationella festivaler.

2013 var hon kurator för utställningen Mynningsladdare på Röda Sten konsthall med några av Sveriges mest namnkunniga graffiti- och street art-konstnärer. Utställningen gav genklang både hos besökare och i debatten om det offentliga rummet. 

Röda Sten Kulturförening bjuder in sina medlemmar till två konstmiddagar under 2017. Med en matbit och ett glas med något gott i får vi tillfälle att lyssna på en konstnär vi tycker är lite extra intressant. Mysiga Restaurang Röda Sten har en liten, ombonad scen där konstnären får prata om det som ligger hen varmt om hjärtat. Vi håller också extraöppet i våra utställningar och en av våra pedagoger presenterar utställningen för den som är hågad. 

Torsdag 30 mars kl 18-21
Kostnad: 199 kronor
Buffé samt ett glas vin, öl eller alkoholfritt alternativ
Presentation och samtal med Carolina Falkholt / Blue
Visning av utställningarna Asylum och Protect / Release 
Anmäl dig till Björn bw@rodastenkonsthall.se senast 23 mars                         

Carolina F

Carolina F porträtt