Information angående Coronaviruset/Covid-19

2020-10-15

Vi har valt att ställa in årets julmarknad. 

2020-10-01

Höstens utställning Sunrise, simulation är öppen från 3 oktober till 1 november. Programpunkter är fortsatt inställda, detta gäller även guidade visningar. Verksamhet för barn och unga fortsätter.Öppettiderna har ändrats och är numera tis, tors, fre kl. 12–17, ons kl. 12–20, lör–sön kl. 12–20. Varmt välkommen till Röda Sten Konsthall om du är frisk och kry. 

2020-06-16

Sommarutställningen Sacrifice är öppen från 6 juni till 27 september (eventuellt längre). Programpunkter är fortsatt inställda men guidade visningar fortsätter. Sommar på Röda Sten håller på till 27 september och sker utomhus i vår utomhusverkstad. Öppettiderna har ändrats och är numera tisdag–söndag kl. 12–17 Varmt välkommen till Röda Sten Konsthall om du är frisk och kry.

2020-03-24

Vi har valt att ställa in Konstrundan i Majorna och HDK-Valands examensutställning för BA och MA-studenter inom fotografiprogrammet. Beslutet är taget i överenskommelse med respektive organisation.

Vi beklagar att vi behöver göra dessa åtgärder men med hänsyn tagen till spridningsrisken för besökare, utställningsdeltagare och personal ser vi detta som nödvändigt. De båda utställningarna bygger på många deltagares engagemang så det är naturligtvis oerhört tråkigt att ställa in dessa uppskattade utställningar och årliga händelser, säger Mia Christersdotter Norman, verksamhetschef Röda Sten Konsthall.

Vi kommer att förlänga pågående utställning av Carola Grahn till och med 17 maj. Utställningen är öppen enligt ordinarie öppettider. Varmt välkommen till Röda Sten Konsthall om du är frisk och kry.

Vi har följande öppettider:
Tis, tors, fre kl. 12–17
Ons kl. 12–20
Lör, sön kl. 12–18

Restaurang Röda Sten har förändrade öppettider och för att få aktuell information kontakta gärna dem på 031-12 00 12 och på Instagram samt Facebook.

2020-03-17

Med anledning av rådande situation gällande Covid-19 ställer vi in alla programpunkter mellan 18 mars–5 april 2020. Detta gäller även alla aktiviteter för barn och unga.

Utställningen av Carola Grahn är öppen enligt ordinarie öppettider. Om du känner dig frisk är du varmt välkommen att besöka oss. Om du känner dig sjuk ber vi dig att stanna hemma tills dess att du är frisk.

Om du undrar något hör gärna av dig till oss på info@rodastenkonsthall.se eller telefon 031-12 08 16, 031-12 07 76 eller 031-12 08 46.

För att minska smittspridningen uppmuntrar vi dig att följa de allmänna råd som Folkhälsomyndigheten gått ut med.

  • Stanna hemma om du känner förkylningssymptom, som hosta eller feber
  • Tvätta ofta händerna med tvål och vatten
  • Nys och hosta i armvecket
  • Undvik att vidröra ansiktet

För mer information se Folkhälsomyndighetens information och myndigheternas samlade information på krisinformation.se.

2020-03-13

Röda Sten Konsthall följer regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående coronaviruset och dess smittspridning.

Utställningen med Carola Grahn hålls öppen och guidade visningar fortsätter som vanligt. Om du känner dig frisk är du varmt välkommen att besöka oss. Om du känner dig sjuk ber vi dig att stanna hemma tills dess att du är frisk.

Lördagsverkstan är öppen som vanligt men om det är många som vill delta så kommer vi att tillse att aktiviteter sprids i huset och att inte för många vistas i rummet samtidigt. Så tänker vi även kring Söndagsverkstan.   

Städfrekvensen på Röda Sten Konsthall har ökat för att säkerställa ren miljö under ditt besök.

I övrigt ber vi alla att visa hänsyn mot sina medbesökare genom att exempelvis hålla avstånd till varandra, vara noga med handhygien och hosta och nysa i armvecket.

Vi följer utvecklingen noga och är beredda att vidta ytterligare åtgärder om det skulle behövas.

 

Informationen uppdateras löpande.